US Styrelse

Ellen Hidgård

Ordförande

Jag har fått möjlighet att sitta som ordförande i ungdomsstyrelsen i två år, är 18 år, älskar såklart hästar och har egen häst hemma! Ser fram emot året och hoppas att vi kommer ha kul tillsammans.

Har du någon fundering eller idé på aktivitet eller bara vill snacka häst är det bara att höra av sig till mig.

Agnes Karlberg

Ekonomiansvarig

Jag  fyller 16 år i år, har ridit på HFK i 10 år och alltid älskat hästar, min favorit häst är Merlin och har alltid varit.

Detta är mitt tredje år i US och jag är ekonomiansvarig för andra året.

Nellie Thillberg

Sociala medier ansvarig

Ska fylla 16 år i höst, en positiv tjej som är väldigt öppen som person. Har en stark vilja och står upp för det jag tycker är rätt. Utöver stallet och skolan tillbringar jag mycket tid med kompisar och på gymmet tillsammans med min personliga tränare. Har ridit i snart 6år både på ridskola och privat. Min favorit häst på ridskolan är Lizette och våran US ponny Sunny.

Detta är mitt andra år i US och jag sitter som sociala medier ansvarig. 

Min egna instagram @thillbergnellie och följ mig gärna på tiktok där jag heter skogsmullegangg och sondrumsprofilen.

Tilda Göransson

Sekreterare

Jag är 17 år gammal och rider dressyr på ridskolan. Ridit i 11 år varav 6 år på HFK. I stallet så är min favorit häst Manny, som jag rider på.

Jag sitter nu i US för mitt fjärde år och är US’s sekreterare.

Ser fram emot ett nytt och spännande år tillsammans med nya US och alla barn och ungdomar på klubben.

Esmeralda Viktorsson

Vice Sekreterare

Jag fyller 14 år nu i år, jag är en glad och motiverad tjej och detta är mitt första år som US medlem. Utanför hästarna och att vara i stallet så gillar jag att vara med mina vänner/familj. Började rida på HFK när jag var cirka 5 år gammal, sen fick jag min egna ponny när jag var 7 och idag rider/tränar/tävlar jag på min d-ponny Polsbury Pericles och tävlar för HFK.

Min uppgift inom US är vice sekreterare och jag ser fram emot mitt första år som medlem i US.

Minna Mohaiti

Material ansvarig

Det här är mitt första år i US jag är en positivt och rolig tjej som snart fyller 14 år. Ridit i ca 4 år, har inte riktigt någon favorit häst utan jag gillar nästan alla hästarna i stallet. Utöver ridning och skola älskar jag att träna och hänga med kompisar.

Min post i US är material ansvarig och det ska bli ett roligt år fullt av roliga aktiviteter.