Medlemsstall för privathästar

Det finns från och med våren 2023 möjlighet att ha egen häst uppstallad på HFK i vårt nybyggda medlemsstall.

MEDLEMSTALLET HALMSTADS FÄLTRITTKLUBB


Halmstads Fältrittklubb är en ideell förening som vill ge människor chans att ha roligt, lära sig och utvecklas tillsammans med hästen i centrum. Vi driver ridskola, tävlingsverksamhet och möjlighet att ha egen häst uppstallad på vår fina anläggning.

För att få ha din häst uppstallad hos oss skall du vara medlem i föreningen och om du tävlar skall du helst göra det för Halmstads Fältrittklubb.

Vi har ingen kölista utan förbehåller oss rätten att välja de medlemsuppstallade som passar bäst in i vår verksamhet. Vi vill ha dig här som brinner för Halmstads Fältrittklubb och gillar att vi driver ridskola.

Personalen på Halmstads Fältrittklubb ansvarar för alla fodringar samt ut- och insläpp alla vardagar. Grovfoder och strö ingår.

Hästägaren ansvarar för alla fodringar på helger och röda dagar enligt schema, vilket innebär en uppgift per vanlig helg. Fodringen omfattar samtliga hästar på anläggningen.

Hästägaren ansvarar själv för ut- och insläpp alla helgdagar i samråd med övriga medlemsuppstallade.

Anvisade hagar fördelar hästägarna i samråd med varandra, vi förordar att hästar skall få ha minst en hagkompis.
För att vi skall kunna hålla en rimlig prisnivå och stärka klubbandan skall medlem lägga 40 ideella arbetstimmar på klubben per år för att få ha sin häst uppstallad. Dessa kan utföras på klubbens tävlingar eller andra evenemang.
På vår anläggning har vi två ridhus, två utepaddockar och Galgberget runt hörnet som erbjuder trevliga skogsturer.

 

Det finns totalt 8 boxar i den nya stalldelen, två st spolspiltor och medlemshästarna kommer att ha en egen sadelkammare.


Priser 2023


Häst 4 200 kr
Ponny 3 950 kr


Är du intresserad av stallplats skriv ett mail till ridskola@halmstadsfaltrittklubb.se så återkopplar vi med mer information.