Styrelsen 2019

Bild från Hallandspostens arkiv

Bild från Hallandspostens arkiv

Ola Hidgård

Ordförande
  • Mobil: 070-960 04 44

Bor på hästgård i Tönnersjö, söder om Halmstad. Hela familjen är intresserad av hästar, på gården finns äldsta dottern Ellens dressyrhäst och yngsta dottern Lovas hopphästar (en ponny och en ridhäst) samt ett antal får. Båda tjejerna tävlar internationellt, bland meriterna finns EM, NM, ett femtontal SM, internationella vinster mm.

För egen del har jag som vuxen gått på ridskola och även haft egen häst. Jag driver bygg- och anläggningsföretaget www.maskincompaniet.se. 

Linda Nevrén

Vice Ordförande/Kassör
  • Mobil: 070-580 54 20

Varit med i styrelsen på HFK sedan 2019.

Som yngre tävlat Fälttävlan på medelsvår nivå, rider och tävlar fortfarande, men på lägre nivåer i både hoppning och dressyr på min egen häst Continus Humlan. Min dotter Tess tävlar i hoppning med sin ponny. 

Arbetar med ekonomi och tävlingsverksamhet på Halmstad Golfklubb i Tylösand.

Förutom Kassör, ansvarig för hemsidan samt aktiv i arbetsgruppen för Sponsorer. 

Lena Weber

Ledamot
  • Mobil: 070-620 26 16

Varit med i styrelsen på HFK sedan 2017.

Kommer från Göteborg och bor med familjen i Söndrum sedan 2004. Har varit aktiv ryttare hela mitt liv. Ägt och tränat flertalet hästar, främst unghästar. Sedan 2010 har Fokus varit på dotterns ridning och tävling. Har under flera år arbetet som hästsjukgymnast. Driver idag Halmstad Hundrehab med fokus på rehab för hundar. 

Aktiv i arbetsgruppen för Tävling och Personal.

Patrik Bloemer

Ledamot
  • Tel: 070-865 04 94

Varit med i styrelsen på HFK sedan 2019.

En snart 50-årig man där hästar har varit centralt i vår familj de senaste 10 åren. När min dotter och son var yngre red dom på HFKs ridskola. Därefter fortsatte det med sköthästar och egna hästar och ponnies. Idag har vi två storhästar och en D-ponny där vi har focus på hoppning. Vi bor i centrala Halmstad och har våra hästarna inackorderade hos Niklas Arvidsson.

Till vardags arbetar jag som företagsledare och det jag kan bidra med till föreningen är med arbetsgivare-, ekonomi-, teknik-, förvaltning- och projektkunskap.

Aktiv i arbetsgruppen för Personal och Anläggning.

Marie Bengtsson

Ledamot
  • Mobil: 070-318 45 49

Varit med i styrelsen för HFK sedan 2017.

Ridit hela mitt liv, tränar, spelar golf och paddel. Har två döttrar, Linn och Frida som har egen stor häst - Dragon Rose, som hon tävlar hoppning med.

Arbetar som frisör/barberare, äger och driver STAY och BARBERS&YOU.

Aktiv i arbetsgrupperna för Tävling, Café och Sponsorer.

Cia Stenberg

Ledamot
  • Mobil: 073-396 01 31

Varit med i styrelsen på HFK sedan 2019.

54 år, gift med Hans och vi har en son Albin 25 år som spelar handboll i Redbergslids och en dotter Maja 18 år, som rider och tävlar i hoppning på hästen Molgan. Tidigare red Maja på HFK's Ridskola.  

Aktiv i arbetsgrupperna för Funktionärer och Tävling.