Poängsystem för ideellt arbete

För att klubbens verksamhet ska fungera så är det viktigt att vi alla hjälper till. HFK kan inte drivas med enbart anställd personal utan är som många föreningar beroende av att vi medlemmar ställer upp.

Förberedelser inför hopptävling

Man kan vara funktionär under tävling, hjälpa till med att mocka i stallet eller något annat som klubben behöver hjälp med. Alla kan göra något, barn som vuxen, utifrån sin kunskapsnivå och erfarenhet.

För att ge lite tillbaka har vi ett system där varje timmas ideellt arbete ger ett poäng.

Poängen kan man använda för att delta i aktiviteter enligt listan nedan (klicka på länken). Hur många av dessa och vilka aktiviteter som finns tillgängliga beror på flera saker, varav den kanske viktigaste är att lektionshästarna används lagom mycket.

Håll utkik efter aktiviteter som är intressanta för just dig! (Och kom gärna med fler förslag på aktiviteter till nästa säsong)

Stort tack för alla era fina insatser så här långt!