Tävlingar & Evenemang …

Hej alla HFK:are!

Det finns redan nu ett antal personer i klubben som hört av sig och på olika sätt vill hjälpa till med t.ex. tävlingar.

HFK:s mål är att så fort som möjligt återigen starta upp tävlingar och andra evenemang. Det är nu tuffa tider för klubben så all hjälp mottas med tacksamhet!

Därför vill HFK nu ta tillfället i akt att bjuda in alla er som känner att ni på något sätt vill vara med och bidra med detta. Det finns verkligen ingen brist på uppgifter att göra!
Alla kan hjälpa till på något sätt, bara fantasin och viljan hos HFK:s medlemmar sätter gränser för vad vi tillsammans kan göra!
Det kommer att vara ett förutsättningslöst uppstartsmöte för detta på lördag den 9:e maj, 14:30.
(Vi är ute om vädret tillåter, annars i glas.)
Under detta möte tar vi in deltagarnas förslag och tankar om hur vi går vidare, läget just nu och vad som gäller för tävlingar och evenemang med tanke på Covid-19 mm.

Anteckningar kommer att föras. Sammanställd information från mötet kommer att förmedlas via hemsida mm.
Alla som kan är varmt välkomna att delta på uppstartsmötet på lördag den 9:e maj, 14:30!

• Ni som inte kan delta i det här mötet kan maila in en intresseanmälan med kontaktuppgifter och vad ni skulle vilja hjälpa till med till: ridskola@halmstadsfaltrittklubb.se
Ange som ämne: ”Tävlingar & Evenemang”.

• Ni som istället vill delta på distans via dator/ telefon, kontakta Boel på: boelabelson@gmail.com och meddela er mailadress.

På uppdrag av HFK styrelse,

Tommy Göransson