Mycket beröm för Halmstad Spring Show 15-16 maj

I vimlet hördes många uppskattande ord om trevliga och positiva funktionärer och ett bra arrangemang.

US delar ut pris till Loviza Ardenmark, Skabersjöortens Ryttarförening

Ordförande Tommy Göransson berättar: ”Många av de tävlande berömde arrangemanget - underlaget, våra fina hinder och sist men inte minst, våra funktionärer. Det var en väldigt lyckad tävlingshelg på alla sätt! Ett stort tack till alla som hjälpte till!”

Tävlingen planerades och förbereddes på rekordtid och det blev en härlig helg. Nu följer fler tävlingar under våren och sommaren och de är samtliga väldigt viktiga för klubbens ekonomi.

”Vi hoppas att våra medlemmar vill hjälpa till under kommande tävlingar också. Våra ideella krafter är det som verksamheten vilar på just nu – och engagemanget behövs för att vi ska kunna ta oss ur vår besvärliga ekonomiska situation och gå stärkta ur det här”, säger Tommy Göransson.

Anmäl dig som funktionär HÄR till

• Youngsters of Halmstad Outdoor Edition 4-6 juni och
  • Halmstad Summer Dressage 12-13 juni
  • Halmstadpokalen 9-11 juli

Häng med - vi gör det här tillsammans!