Välkommen som medlem i Halmstads Fältrittklubb!

2020

Medlemsskapet är obligatoriskt för ridskoleryttare, tävlingsryttare, som rider för HFK.

För att kunna rösta vid årsmötet måste medlemsavgiften vara inbetald.

Observera att det ej utgår någon faktura på medlemsavgiften. Du betalar in avgiften på Pg 12765-4.

Gäller ej ridskoleryttare där kommer det i samband med ridfakturan.

350 kr för junior
425 kr för senior
900 kr för familj (max 5 st) samtliga skrivna på samma adress
Stödmedlemskap 250 kr

Var noga med att lämna följande personuppgifter tydligt på talongen:

- namn
- adress
- personnummer (fullständigt: 10 siffror)
- telefonnummer

Betalar du via Internet och inte får plats med alla uppgifter ber vi dig komplettera dina uppgifter via mail: ridskola@halmstadsfaltrittklubb.se

Som medlem är du försäkrad samt får Svenska Ridsportförbundet tidning "Häst & Ryttare".

Idrottsförsäkring

Du som är medlem i en förening som ingår i Svenska Ridsportförbundet omfattas från och med den 1 januari 2017 av en olycksfallsförsäkring hos FOLKSAM.

Försäkringen ger dig ett bra grundskydd om du råkar ut för en skada när du rider och är framtagen i samarbete med Svenska Ridsportförbundet.