Medlem i Halmstads Fältrittklubb

Halmstads Fältrittklubb är som dom flesta föreningar i Sverige ideell. Det betyder att alla medlemmar måste hjälpas åt för att föreningen ska fungera och vi ska fortsätta hålla nere kostnader och hjälpa vår aktiva. Vi på HFK har valt att göra tävlingar på vår fina anläggning, där är du som medlem väldigt viktigt.

Att vi gör bra tävlingar ger även mycket tillbaka till hela ridklubben. Till tävlingsverksamheten kan vi investera i bättre utrustning för att göra ännu bättre tävlingar. Till ridskolan kan vi investera i till exempel nya hästar, sadlar och annan utrustning som behövs.

Det ena ger det andra och blir allra bästa när vi alla har hjälpts åt att göra det tillsammans.

Alla har kanske inte möjlighet att hjälpa till på själva tävlingsdagen, då kan du hjälpa till innan eller efter med förberedelser som till exempel bygga banan, fixa på anläggningen, hjälpa cafeterian, sponsorer medmera. Tveka inte att höra av dig om du har en annan lösning som hjälper oss i föreningen.

Funktionärsgruppen