Funktionär vid tävling

Du kan hjälpa till under några timmar eller under hela dagar om du vill. Inga särskilda förkunskaper behövs - det finns uppgifter för alla!

Här kan du anmäla dig som funktionär till Halmstad Pokalen som vi arrangerar den 13-15 maj.

---

Beskrivning av funktionärsposter

Beskrivning av funktionärsposter hittar du i filen nedan.

Så här anmäler du dig

Hur man bokar sig som funktionär (klicka på bilden för större bild)

Hur man bokar sig som funktionär (klicka på bilden för större bild)

Försök att följa instruktionerna nedan men om du inte lyckas med det kan du istället skicka din bokning via e-post till: tavling@halmstadsfaltrittklubb.se.

Bäst överblick får du om du använder en dator men det går även att använda t.ex. en smartphone.

Du börjar med att klicka på länken för den tävling eller evenemang du vill boka dig på. (På bilden intill visas ett exempel på hur själva bokningen för en tävling kan se ut.)

För varje dag finns alla funktionärsposter som behövs presenterade i fyra kolumner. Du kan behöva scrolla ner samt även scrolla i sidled för att se allt.

Flikarna i nederkanten av bokningsarket använder man för att välja vilken tävlingsdag man vill boka. (Om du använder mobiltelefon eller surfplatta kan de visas i ovankant)

Se även fliken "LÄS MIG!" (längst ner till vänster i bokningsdokumentet) för mer instruktioner om hur du fyller i arket.

För dig under 14 år

Du kan såklart också vara funktionär och hjälpa klubben. De pass du kan boka är "Utestäd" samt "Veterinärassistent" eller "Hjälpreda" och de är två timmar långa.

För att så många som möjligt av er under 14 år ska kunna vara med och hjälpa till på tävlingar så får man bara boka ett av dessa pass per dag. (Finns det fortfarande pass lediga en vecka innan så kan man boka sig för ett till) Du kan förstås också göra andra saker såsom Insläpp/utsläpp medmera om du har sällskap av en förälder eller annan vuxen.