Halmstads Fältrittklubb

Vi är en helt rökfri anläggning från och med 1 juli 2019 enligt nya tobakslagen.

Vår vision

Halmstads Fältrittklubb skall vara det naturliga valet för dig med häst- och ridsportintresse, en ledande förening inom utbildning och tävling.

Vi vill erbjuda en inspirerande och inkluderande miljö, där kunskap, samarbetsförmåga, ansvarskänsla, och respekt för medmänniskor och djur utvecklas.

Våra kärnvärden

Gemenskap
Vi ser vårt gemensamma hästintresse som grunden i vår förening – alla medlemmar skapar ett stort värde för varandra och för helheten.

Kunskap
Vi skall verka för utveckling och hög kompetens hos alla medlemmar. Våra hästar skall vara välmående och välutbildade.

Engagemang
Vi är beroende av alla medlemmars vilja att med glädje engagera sig. Tillsammans gör vi skillnad!